Architectuur

Uw tuin ontwerpen op maat

 

Tuinontwerp op maat van uw smaak en budget? Een tuin ontwerpen in harmonie met de stijl van de woning en de omgeving? Voor ons is het ontwerpen van een tuin de verpersoonlijking van uw eigen stukje groene oase in de woestijn. Een bijzonder en uniek tuinontwerp realiseren doen we met veel kennis van zaken. De prachtige tuinontwerpen die we reeds ontworpen hebben illustreren onze passie voor het vak.

 

Tuinen Kevex-Green stopt niet bij het ontwerpen van tuinen, wij verwezenlijken tuindromen minutieus en perfectionistisch. Wij presenteren u niet zomaar een tuinontwerp. Voor ons is een tuin ontwerpen, streven naar een harmonieus geheel: een tuinontwerp moet bij uw woning en zijn omgeving passen. Daarom meten wij alles gedetailleerd op, brengen de omgeving in kaart en bepalen ze de stijl van het ontwerp. Zo klopt het plaatje volledig.

 

Stapsgewijs tuinontwerp

 

Wij ontwerpen uw tuin stap voor stap. Het tuinontwerp verloopt in volgende fasen:

 

  • U vertelt ons uw ideeën en budget tijden een kennismakingsgesprek.
  • De tuin wordt opgemeten
  • Bespreking ruw tuinontwerp met prijsstelling
  • Eventuele aanpassingen voeren we uit
  • Nieuwe presentatie met finaal tuinontwerp en kostenplaatje
  • Uitvoering ontwerp tuin
  • Nacalculatie

 

Specialisatie in renovatie verwaarloosde tuinen

 

Heeft uw tuin zijn beste tijd gehad en kondigt een heraanleg of renovatie aan? Wij herstellen uw tuin in al zijn glorie. De renovatie van tuinen is namelijk één van onze specialisaties. Tuinrenovatie is met de hoeveelheid tuinen in België een activiteit die we alsmaar vaker uitoefenen.

 

Niet zelden wordt een tuin immers aan zijn lot overgelaten tijdens het wisselen van eigenaars. Een slecht algemeen tuinonderhoud is ook vaak een oorzaak. Een andere reden om over te gaan tot tuinrenovatie is de verschillende smaak van de nieuwe eigenaars, die het concept tuinaanleg vanuit een ander standpunt benaderen.

 

Kortom, wij maken van jou tuin een oase van rust en gezelligheid.

 

GET IN TOUCH

 

Address: Warande 125, 8501 Heule

Email: info@kevex-green.be

Phone: 0491 74 65 18